Proteion Facilitair
Proteion Facilitair verleent facilitaire diensten aan bewoners in onze eigen locaties, maar ook aan bijvoorbeeld huurders van aanleunwoningen en bewoners in de wijk. Op elke locatie is een serviceteam ingericht.

Wij zijn op zoek naar

Facilitaire medewerkers

Ben jij de Facilitair medewerker die wij zoeken?

Om als Facilitair medewerker goed invulling te geven aan deze functie zoeken wij collega’s die een dienstverlenende en klantgerichte instelling hebben. Je bent oplettend en kunt systematisch en hygiënisch werken volgens de geldende protocollen. Verder ben je integer, betrouwbaar, representatief en gastvrij. Tot slot vind je het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren. Je hebt een gezonde dosis humor en weet onze bewoners te enthousiasmeren. Ze zijn blij met jouw komst!

De nadruk in deze functie ligt op het verrichten van werkzaamheden die te maken hebben met "eten en drinken" en "schoonmaak".

Eten en drinken
Als Facilitair medewerker verzorg je voor onze (buurt)bewoners de broodmaaltijd, de warme maaltijd, de tussendoortjes én de koffie en thee in het grand-café. Aandacht voor de dienstverlening van onze bewoners is een belangrijk onderdeel van jouw werk als Facilitair medewerker.

Schoonmaak
Als Facilitair medewerker verzorg je de schoonmaakwerkzaamheden op jouw locatie. Jij zorgt ervoor dat elk appartement of kamer schoon is en dat alle gezamenlijke ruimtes schoon zijn. Dit doe je aan de hand van een schoonmaak- en werkprogramma. Ook ben je soms verantwoordelijk voor de textielverzorging en verwissel je het schone en vuile textiel van onze bewoners.

Arbeidsvoorwaarden
Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze bewoners. Wij zouden het leuk vinden als jij ons team daarbij komt versterken. Graag gaan wij met je in gesprek over een tijdelijk dienstverband voor gemiddeld 18 uur per week. Bij gebleken geschiktheid wordt dit uiteindelijk omgezet in een vast dienstverband.

Wij zien mogelijkheden in de volgende zorgcentra:

Wij willen je ook graag een salarisindicatie geven: de functie van Facilitair medewerker is ingeschaald in FWG 10, maximaal 1.714,68 euro bruto per maand bij een 36-urige werkweel. Dit is exclusief  onregelmatigheidstoeslagen, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Solliciteren
Heb je interesse? Graag ontvangen wij je reactie via het online sollicitatieformulier.  

Meer informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie van Facilitair medewerker? Dan kun je contact opnemen met een van de servicecoordinatoren; Milo Gelissen, tel. 06-52669052 (Sterrebosch en St. Jozef), Ferry Takacs, tel. 06-52669222 (St. Magdalena en De Kreppel), Arno Reijnders, tel. 06-22594113 (Roncalli) of Inge Beumers, tel. 06-21836584 (RCG).