Proteion
De medewerkers van Proteion Expertise en Behandeling werken in de zorgcentra van Proteion en bij ouderen en chronisch zieken thuis. Onze collega’s werken multidisciplinair samen vanuit diverse behandeldisciplines. Ook bieden we scholing aan zorgprofessionals binnen en buiten Proteion en werken we samen met partners in de eerste, tweede en derde lijn. Als opleidingsinstituut zijn we nauw verbonden aan de universiteiten en hogescholen in de regio.

Voor ons enthousiast en innovatief medisch team zijn we zo spoedig mogelijk op zoek naar een

Specialist Ouderengeneeskunde

Voor een ambitieuze professional met visie op zorg!

Binnen ons medisch team leiden we nieuwe professionals op, geven we vorm aan de nieuwe opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde en bieden we ruimte aan medewerkers met wetenschappelijke interesse.

Ben jij de Specialist Ouderengeneeskunde die we zoeken?

Om als specialist ouderengeneeskunde goed invulling te geven aan deze functie, zoeken we een collega met  een afgeronde opleiding tot Specialist ouderengeneeskunde en ben je BIG geregistreerd in het specialistenregister. Liefst heb je ook een kaderopleiding afgerond, bij voorkeur geriatrische revalidatiezorg (GRZ) of palliatieve zorg. Daarnaast beschik je over kennis van omliggende (specialistische) vakgebieden en verschillende disciplines en van de sociale kaart van welzijns- en zorgaanbieders in de regio. Je houdt kennis op peil door het volgen van scholing, seminars en congressen.

Je bent vanuit je functie medeverantwoordelijk voor de realisering van de organisatiedoelstelling en het daarmee verbonden kwaliteitsniveau van de totale zorgverlening. Als specialist ouderengeneeskunde beschik je over de vereiste professionele attitude, zowel in de clientgerelateerde taken, complexe medische zorg, diagnostiek en coördinatie/managementaken, als in de niet cliëntgerichte taken. Je hebt aandacht voor budgetbeheersing vanuit je functie. Je kunt proactief acteren ten behoeve van in het verwerven, bijhouden en ontwikkelen van de nieuwe ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg en binnen je eigen vakgebied in het bijzonder. Stimulerend en proactief handel je binnen de interdisciplinaire samenwerking en ketenzorg. Als specialist ouderengeneeskunde functioneer je standvastig en met tact, heb je een groot empathisch vermogen en kun je zeer goed communiceren en informeren binnen en tussen alle echelons van de organisatie. Daarnaast zijn zeer goede sociale vaardigheden een must, Dit in de omgang met een grote diversiteit aan cliënten en de vaak intensieve en langdurige contacten over gezondheidstoestand, behandelmogelijkheden en complexe medische ethische dilemma’s. Ben jij  iemand die graag uitdagingen wil aangaan vanuit je enthousiasme voor het vak?  Dan zijn wij blij met jouw komst!

Arbeidsvoorwaarden

Samen zetten wij ons dagelijks in voor het geven van de optimale begeleiding en behandeling aan onze cliënten. Als specialist ouderengeneeskunde kun je werkzaam zijn in Midden-Limburg, maar ook Noord-Limburg, regio Venlo behoort tot de mogelijkheden. Wij vinden het leuk als jij ons medisch team komt versterken. Graag gaan wij met je in gesprek over een vast dienstverband van gemiddeld 36 uur per week in een ambitieuze, collegiale werkomgeving met een open werksfeer.

Als specialist ouderengeneeskunde neem je deel aan de bereikbare dienst volgens schema, tijdens de avond- nachturen en in de weekenden.

Wij willen je ook graag een salarisindicatie geven: de functie van specialist ouderengeneeskunde is ingeschaald in FWG 75. Per 1 oktober 2018 gaan de salarissen volgens cao VVT met 4% omhoog. Dit betekent dat het bruto salaris dan maximaal 7.870,99 euro per maand zal zijn bij een 36-urige werkweek. Dit is exclusief onregelmatigheidstoeslagen, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Verklaring Omtrent het Gedrag

Als Proteion met jou een arbeidsovereenkomst aangaat, dan vragen we van jou een Verklaring Omtrent Gedrag, waaruit blijkt dat jouw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van de functie van Specialist Ouderengeneeskunde.
Aan een Verklaring Omtrent het Gedrag zijn kosten verbonden. Deze kosten komen voor rekening van de sollicitant.

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie van Specialist Ouderengeneeskunde? Dan kun je voor inhoudelijke vragen met betrekking tot deze vacature contact opnemen met Frederique Prompers, Directeur Expertise- en Behandelcentrum, via 0475-587 538.

Voor vragen over de werving- en selectieprocedure kun je contact opnemen met onze HR-businesspartner Corrie Dierx, via 06-10 96 08 67.