Proteion
Heb jij talent voor de zorg en hart voor de mensen waarmee je werkt? En beschik je over een diploma Zorghulp, Verzorgende (IG) of Verpleegkundige? Kom dan eens praten over de mogelijkheden in de zorgcentra bij Proteion. Zoals de functies binnen zorgcentra De Kreppel, Hornerheide en St. Magdalena in de regio Leudal. Afhankelijk van de functie bieden wij je een tijdelijk of een vast dienstverband aan in een leuk team, bij een ambitieuze organisatie.

Voor zorgcentra De Kreppel, Hornerheide en St. Magdalena zijn wij op zoek naar

Verzorgenden IG en Verpleegkundigen niveau 4

Ben jij de verzorgende IG die wij zoeken?

Om goed invulling te kunnen geven aan deze functie zoeken wij collega's met een afgeronde opleiding verzorgende IG. Je beschikt over doorzettingsvermogen en volharding. Je kunt veranderingen in het gedrag van cliënten vroegtijdig signaleren en je verricht verzorgende en verpleegtechnische handelingen. Je toont initiatief en bent in staat om cliënten op methodische wijze vanuit een integrale benadering te verplegen. Je draagt zorg voor de begeleiding van cliënten voor wat betreft de psychosociale problematiek en draagt zorg voor reactivering, (revalidatie,) en gezondheidsvoorlichting. Tot slot vind je het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren. Je hebt een gezonde dosis humor en weet de cliënten te enthousiasmeren. Ze zijn blij met jouw komst!

Ben jij de verpleegkundige die wij zoeken?

Om als verpleegkundige goed invulling te geven aan de deze functie zoeken wij collega's met een afgeronde opleiding verpleegkundige (niveau 4) en een actuele BIG-registratie. Je stelt, door middel van eigen observatie, een verpleegkundige diagnose op, koppelt daar een verpleegplan aan en bewaakt dit. Verder ben je verantwoordelijk voor en signaleer je tekortkomingen met betrekking tot zowel zorginhoudelijke als niet-zorginhoudelijke zaken. Je beschikt over de nodige sociale vaardigheden om contacten met cliënten, familie/mantelzorgers en medewerkers van het eigen team en van andere teams te onderhouden. Tot slot vind je het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren. Je hebt een gezonde dosis humor en weet de cliënten te enthousiasmeren.  Ze zijn blij met jouw komst!

Zorgcentra
Verspreid over Limburg hebben wij een aantal prachtige huizen. Zorgcentra met elk een eigen gezicht, sfeer en opzet. In de regio Leudal hebben wij mogelijkheden in de volgende zorgcentra: 
 
Arbeidsvoorwaarden
Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze bewoners. Wij vinden het leuk vinden als jij ons team daarbij komt versterken. Graag gaan wij met je in gesprek over een vast dienstverband voor gemiddeld 24 uur per week (functie verpleegkundige) in een collegiale, prettige werkomgeving met een open werksfeer. Het werken van meer of minder uren is ook bespreekbaar.
Wil je ons team als verzorgende IG komen versterken dan bieden wij in eerste instantie een dienstverband voor bepaalde tijd.
 
Wij willen je ook graag een salarisindicatie geven:
  • de functie van verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35. Per 1 oktober 2018 gaan de salarissen volgens cao VVT met 4% omhoog. Dit betekent dat het bruto salaris dan maximaal 2.668,93 euro per maand zal zijn bij een 36-urige werkweek;
  • de functie van verpleegkundige is ingeschaald in FWG 45. Per 1 oktober 2018 betekent dit dat het bruto salaris dan maximaal 3.153,90 euro per maand zal zijn bij een 36-urige werkweek.
     
    Voor beide functies geldt dat de bedragen exclusief onregelmatigheidstoeslagen, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering zijn.

 

Verklaring Omtrent het Gedrag

Als Proteion met jou een arbeidsovereenkomst aangaat, dan vragen we van jou een Verklaring Omtrent Gedrag, waaruit blijkt dat jouw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van de functie van Verzorgende IG of Verpleegkundige.
Aan een Verklaring Omtrent het Gedrag zijn kosten verbonden. Deze kosten komen voor rekening van de sollicitant. 

 
Ben je bezig met een opleiding?
Ben je momenteel bezig met de opleiding tot verpleegkundige en zit je in het laatste jaar? Ook dan nodigen wij je van harte uit om via het sollicitatieformulier je belangstelling kenbaar te maken.
 
Interesse in een oproepovereenkomst?
Lijkt het je leuk om als oproepkracht aan de slag te gaan in een zorgcentrum? Ook dan nodigen wij je van harte uit om via het sollicitatieformulier je belangstelling kenbaar te maken.
 
Meer informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie van verpleegkundige? Bel dan met een van onze HR-adviseurs Corrie Dierx, René Bertrams of Simone Brouwers, via telefoonnummer 088 850 00 00.