Proteion Venlo
Op loopafstand van het centrum van Venlo ligt De Wachtpost. Een locatie met vijf groepswoningen voor ouderen met dementie. In totaal wonen in De Wachtpost 35 bewoners. De bewoners kunnen hier leven zoals ze thuis gewend waren. We houden rekening met hun individuele wensen. Iedere groepswoning heeft zijn eigen unieke sfeer en karakter. De bewoners worden zoveel mogelijk betrokken bij het reilen en zeilen van het huishouden.

Voor zorgcentra De Wachtpost, zijn wij op zoek naar een

Verzorgenden IG en Verpleegkundigen niveau 4

Ben jij de verzorgende IG die wij zoeken?

Om goed invulling te kunnen geven aan deze functie zoeken wij collega's met een afgeronde opleiding verzorgende IG. Je beschikt over doorzettingsvermogen en volharding. Je kunt veranderingen in het gedrag van cliënten vroegtijdig signaleren en je verricht verzorgende en verpleegtechnische handelingen. Je toont initiatief en bent in staat om cliënten op methodische wijze vanuit een integrale benadering te verplegen. Je draagt zorg voor de begeleiding van cliënten voor wat betreft de psychosociale problematiek en draagt zorg voor reactivering, (revalidatie,) en gezondheidsvoorlichting. Tot slot vind je het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren. Je hebt een gezonde dosis humor en weet de cliënten te enthousiasmeren. Ze zijn blij met jouw komst!

Ben jij de verpleegkundige die wij zoeken?

Om als verpleegkundige goed invulling te geven aan de deze functie zoeken wij collega's met een afgeronde opleiding verpleegkundige (niveau 4) en een actuele BIG-registratie. Je stelt, door middel van eigen observatie, een verpleegkundige diagnose op, koppelt daar een verpleegplan aan en bewaakt dit. Verder ben je verantwoordelijk voor en signaleer je tekortkomingen met betrekking tot zowel zorginhoudelijke als niet-zorginhoudelijke zaken. Je beschikt over de nodige sociale vaardigheden om contacten met cliënten, familie/mantelzorgers en medewerkers van het eigen team en van andere teams te onderhouden. Tot slot vind je het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren. Je hebt een gezonde dosis humor en weet de cliënten te enthousiasmeren. Ze zijn blij met jouw komst!

Arbeidsvoorwaarden
Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze bewoners. Wij vinden het leuk vinden als jij ons team daarbij komt versterken. Graag gaan wij met je in gesprek over een dienstverband voor 24 tot 32 uur per week. Het werken van meer/minder uren is natuurlijk bespreekbaar.
 
Wij willen je ook graag een salarisindicatie geven:
  • de functie van verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35. Per 1 oktober 2018 gaan de salarissen volgens cao VVT met 4% omhoog. Dit betekent dat het bruto salaris dan maximaal 2.668,93 euro per maand zal zijn bij een 36-urige werkweek;
  • de functie van verpleegkundige is ingeschaald in FWG 45. Per 1 oktober betekent dit dat het bruto salaris dan maximaal 3.153,90 euro per maand zal zijn bij een 36-urige werkweek.
     
    Beide bedragen zijn exclusief onregelmatigheidstoeslagen, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Verklaring Omtrent het Gedrag

Als Proteion met jou een arbeidsovereenkomst aangaat, dan vragen we van jou een Verklaring Omtrent Gedrag, waaruit blijkt dat jouw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van de functie van Verzorgende IG of Verpleegkundige. Aan een Verklaring Omtrent het Gedrag zijn kosten verbonden. Deze kosten komen voor rekening van de sollicitant.

Ben je bezig met een opleiding?

Ben je momenteel bezig met de opleiding tot verpleegkundige en zit je in het laatste jaar? Ook dan nodigen wij je van harte uit om via het sollicitatieformulier je belangstelling kenbaar te maken.
 
Interesse in een oproepovereenkomst?
Lijkt het je leuk om als oproepkracht aan de slag te gaan binnen De Wachtpost? Ook dan nodigen wij je van harte uit om via het sollicitatieformulier je belangstelling kenbaar te maken.
 
Meer informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie van Verzorgende IG/verpleegkundige binnen de Wachtpost? Dan kun je contact opnemen met Lilian Broeders, locatiemanager, tel. 06-52411717.