Proteion Venlo
Op loopafstand van het centrum van Venlo ligt De Wachtpost. Een locatie met vijf groepswoningen voor ouderen met dementie. In totaal wonen in De Wachtpost 35 bewoners. De bewoners kunnen hier leven zoals ze thuis gewend waren. We houden rekening met hun individuele wensen. Iedere groepswoning heeft zijn eigen unieke sfeer en karakter. De bewoners worden zoveel mogelijk betrokken bij het reilen en zeilen van het huishouden.

Voor De Wachtpost zijn wij op zoek naar een

Teamleider

Het betreft een dienstverband voor gemiddeld 32 uur per week.

 

De functie:

Als “ervaren” teamleider heb je de verantwoordelijkheid om de totale zorg aan de bewoners van De Wachtpost kwalitatief en kwantitatief goed te organiseren en inhoud te geven. Hiervoor geef je integraal leiding en coach je een team bestaande uit verpleegkundigen, EVV-ers, verzorgenden, helpenden en zorghulpen. Je ontvangt leiding van de locatiemanager.

Een van de uitdagingen, als teamleider, is om de teams verder te ontwikkelen richting zelfstandigheid en medewerkers in hun kracht te zetten. Jij bent een verbinder en schept de heldere kaders voor het team.

Verder voer je het personeelsbeleid uit en heb je een actieve rol ten aanzien van het ontwikkelen en implementeren van het operationeel beleid van de locatie.  Daarnaast lever je een bijdrage aan het tactisch beleid. Je signaleert aandachts- en verbeterpunten en weet deze om te buigen naar beoogde resultaten.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een kandidaat met ruime (aantoonbare) ervaring als leidinggevende in de ouderenzorg, bij voorkeur met kennis van en ervaring met belevingsgerichte zorg. Je hebt een verpleegkundige opleiding gevolgd op niveau 4 of 5, aangevuld met een managementopleiding op HBO niveau. Daarnaast heb je ervaring in het coachen van medewerkers en teams. Hierin heb je in het verleden meerdere successen weten te behalen. Je bent helder in je communicatie, betrouwbaar, inlevend en je kan snel schakelen. Daarnaast ben je zelfstandig, resultaatgericht, analytisch en innovatief.

 

Wij bieden

Het salaris is conform cao VVT, FWG 55, maximaal € 3.866,52 bruto per maand op fulltime basis. Het betreft een dienstverband voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren en ongewijzigde (organisatie)omstandigheden behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheid.

Daarnaast heeft Proteion interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het deelnemen aan het keuzemodel arbeidsvoorwaarden Proteion.
Indien wij jouw interesse hebben gewekt, komen we graag met je in contact! Maak je belangstelling kenbaar via het online sollicitatieformulier vóór 20 juni 2018.
Deze vacature staat gelijktijdig open voor interne en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 

Indien Proteion met jou een arbeidsovereenkomst aangaat, dien je een Verklaring Omtrent Gedrag aan te leveren. Het aanvraagformulier en meer informatie hierover ontvang je als we voornemens zijn je aan te stellen en je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. De kosten voor het aanvragen van de verklaring zijn voor rekening van de medewerker.

 

Wil je meer informatie over deze functie?

Inlichtingen over de functie zijn te verkrijgen bij Lilian Broeders, locatiemanager, tel. 06-52411717. Wil je meer informatie over de werving- en selectieprocedure dan kun je contact opnemen met Simone Brouwers, HR Businesspartner, tel. 06-52669074.