Proteion Thuiszorg
Wij zijn Proteion. Met aandacht en daadkracht bieden wij elke dag goede zorg en ondersteuning. Een totaalpakket van zorg en diensten, passend bij wat onze cliënt nodig heeft. Zo dragen we bij aan een goed en waardig leven, zo zelfstandig en zo thuis als mogelijk. Onze medewerkers maken Proteion bijzonder. We zijn trots op hun vakmanschap en betrokkenheid en we zorgen dat zíj kunnen uitblinken.
Wij zijn Proteion. Elke dag samen aan de slag om het gewone bijzonder te maken.

Ben jij een leider, maar wil je graag je vak blijven uitoefenen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste

1ste Wijkverpleegkundige regio Maasgouw

Ben jij een ambitieuze wijkverpleegkundige, met enthousiasme voor leidinggeven die wil bijdragen aan onze nieuwe manier van werken? Kenmerken hiervan zijn: zelforganisatie met behulp van duidelijke kaders en leiding dicht bij de uitvoerende wijkteams. Deze functie is uniek door de combinatie van werken in de wijk en tevens leidinggevende verantwoordelijkheden en bevoegdheden in het wijkteam. Voor verpleegkundigen die graag leidinggeven, maar het werk als verpleegkundige niet kunnen missen, de ideale functie. Een prachtige kans om jouw leidinggevende vaardigheden verder te ontwikkelen en mee te denken over het beleid.

Ben jij de 1ste Wijkverpleegkundige die wij zoeken?

Om als 1ste Wijkverpleegkundige goed invulling te geven aan deze functie zoeken wij een excellente verpleegkundige die het vak verstaat. Dit betekent dat je HBO- V geschoold bent en minimaal 3 jaar ervaring hebt als (wijk)verpleegkundige.

In je rol als leidinggevende initieer je alle facetten van het personeelsbeheer zoals werving & selectie, personeelsontwikkeling en, als het een keer aan de orde is, ook de verzuimbegeleiding. Je schenkt vertrouwen en weet de kracht in de ander aan te spreken waardoor deze nog beter gaat functioneren. Je beschikt dan ook over goede mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en grijpt je kansen als het leidt tot betere resultaten. Ervaring op het gebied van leidinggeven of het in huis hebben van de juiste eigenschappen om hierin succesvol te kunnen zijn is dus een must.

Je kunt tactvol handelen ten aanzien van cliënten, familie, mantelzorgers, medewerkers en lokale partners. Dit betekent dat je kennis hebt van en inzicht in de sociale kaart en je weet hoe je systemen hierbinnen in beweging brengt ten behoeve van de cliënt.

Je beschikt over voldoende economisch inzicht en stuurt op kengetallen zoals o.a. productiviteit. Dit betekent dat je beschikt over analytisch vermogen. Van nature vind je het leuk om mensen te coachen en ze verder te helpen in hun professionaliteit. Je stuurt medewerkers binnen de wijkteams aan d.m.v. je doorzettingsvermogen, geduld, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Medewerkers kunnen op jou bouwen!

Jouw enthousiasme, humor en vakkennis dragen bij om deze leuke, uitdagende functie vorm te geven. Je bent een zelfstandige, flexibele collega. Je zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Tot slot beschik je over een rijbewijs en je bent BIG geregistreerd.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een functie die jouw professionele ontwikkeling en leidinggevende vaardigheden versterkt. Een functie met veel externe contacten. Samen met een fantastisch zelforganiserend team krijg je de ruimte om goede zorg te leveren aan onze cliënten. Om dit te realiseren bieden wij je technologische en organisatorische ondersteuning. Indien wij jouw interesse hebben gewekt gaan wij graag met je in gesprek over een vast dienstverband voor minimaal 28 uur per week en bij voorkeur 36 uur per week.

Wij willen je ook graag een salarisindicatie geven: de functie van 1ste Wijkverpleegkundige is ingeschaald in FWG 55. Dit betekent dat het bruto salaris dan maximaal 4.021,18 euro per maand zal zijn, bij een 36-urige werkweek. Dit is exclusief onregelmatigheidstoeslagen, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie van 1ste Wijkverpleegkundige? Dan kun je contact opnemen met René Bertrams, HR Businesspartner via renebertrams@proteion.nl of bel naar 06-52669368.