Proteion Zorgcentra
Wij zijn Proteion, een zorgorganisatie in Noord- en Midden-Limburg en oostelijk Noord-Brabant. Bij ons werken 3.500 collega’s in talloze zorgfuncties en ondersteunende diensten. Werken bij Proteion is werken in een inspirerende en innoverende organisatie met volop ontwikkelingsmogelijkheden, met leuk werk en fijne collega’s. Wij vinden het heel belangrijk om te investeren in onze medewerkers. Zo kunnen we de beste zorg bieden en de beste professionals in huis halen én houden.

Voor diverse zorglocaties in Midden-Limburg zoeken wij

Zorghulpen

Ben jij de enthousiaste zorghulp die wij zoeken?

Werken in de zorg doet ertoe! Het is afwisselend en dankbaar werk waar het gaat om verplegen, verzorgen, ondersteunen en begeleiden van mensen die op je rekenen. Je helpt ervoor zorgen dat mensen zo zelfstandig en actief mogelijk blijven genieten van het leven.

Heb je een zorghart maar geen ervaring in de zorg? Geen probleem, Proteion helpt jou de overstap te maken naar een toekomst in de zorg. Voor de functie van Zorghulp hebben wij mogelijkheden in Roermond, Horn, Heythuysen, Haelen, Thorn en Wessem. Voor deze functie is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent, je komt te werken volgens een rooster. Dit betekent dat je ook in avonddiensten en/of weekenddiensten gaat werken. Het aantal uren dat je per week kunt werken, is afhankelijk van de locatie en varieert van 16 uur per week tot 28 uur per week.

Jouw taken:

  • Je vervult de rol van gastvrouw in de huiskamer
  • Je helpt bij het koken en de gezamenlijke maaltijden en zorgt voor de juiste aankleding en sfeer
  • Je ondersteunt de bewoners bij dagelijkse activiteiten en je bent mede verantwoordelijk voor het toezicht in de huiskamer
  • Soms is je ondersteuning gewenst tijdens zorgmomenten
  • Je voert huishoudelijke werkzaamheden uit en in de kleinschalige woonvormen verricht je ook de schoonmaakwerkzaamheden

Wat vragen wij:

  • Je hebt ervaring of affiniteit met het omgaan met ouderen
  • Ervaring in het omgaan met dementerende ouderen is een pré
  • Je handelt tactvol naar bewoners en diens familie en/of mantelzorger
  • Je bent hulpvaardig, integer, hebt inlevingsvermogen en je bent klantvriendelijk en servicegericht
  • Je kunt goed samenwerken in een team en je bent geduldig

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan zijn onze bewoners blij met jouw komst! Graag kijken wij naar de mogelijkheden die passen bij jouw situatie. Locatie kan in overleg worden bepaald en ook het aantal uur per week is bespreekbaar.

Wat wij bieden:

Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze bewoners. Wij zouden het leuk vinden als jij ons team daarbij komt versterken. Graag gaan wij met je in gesprek over de mogelijkheden die passen bij jouw situatie. Wij bieden een jaarcontract met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren en ongewijzigde organisatieomstandigheden.

Wij willen je ook graag een salarisindicatie geven: de functie van zorghulp is ingeschaald in FWG 20. Dit betekent dat het salaris dan maximaal 2265,63 euro bruto per maand zal zijn bij een 36-urige werkweek. Dit is exclusief onregelmatigheidstoeslagen, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Verklaring Omtrent het Gedrag

Als Proteion met jou een arbeidsovereenkomst aangaat, dan vragen we van jou een Verklaring Omtrent Gedrag, waaruit blijkt dat jouw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van de functie van Zorghulp. Aan een Verklaring Omtrent het Gedrag zijn kosten verbonden. Deze kosten komen voor rekening van de sollicitant. 

Solliciteren

Heb je interesse? Graag ontvangen wij dan je reactie via het online sollicitatieformulier. 

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie van Zorghulp? Dan kun je contact opnemen met onze HR Servicedesk en vragen naar Karen Coolegem: 088-8501010 of een mail sturen naar Karencoolegem@proteion.nl.