Proteion Flexpool
Zoek je een zinvolle baan in de zorg die perfect te combineren is met je studie, je gezin of andere bezigheden? Dan is werken binnen de Flexpool van Proteion iets voor jou! Of je nu nog een opleiding volgt, je diploma’s al hebt behaald of jarenlang ervaring hebt in de ouderenzorg, er is altijd wel een functie die bij je past.

Ter versterking van onze flexpool zoeken wij

Helpenden, Verzorgenden (IG) en Verpleegkundigen (niveau 4 en 5)

Als medewerker binnen de Flexpool val je in tijdens onderbezetting of bij vakantie en/of ziekte van collega's. Je bent op afroep beschikbaar en kunt binnen verschillende zorgcentra in jouw regio ingezet worden. Je krijgt op deze manier de mogelijkheid om diverse locaties te leren kennen en hun uren aan te vullen. De verschillende zorgcentra waar je invalt, kunnen op deze manier altijd rekenen op ondersteuning van een ervaren Proteion-collega. Het aantal uren dat je gaat werken bepaal je zelf: wij hebben de diensten, jij bepaald het aantal uren op dagen en tijden die jou het beste uitkomen! Wil je liever een arbeidsovereenkomst met een vast aantal uren per week? Ook dat is mogelijk.

Zorgcentra
Verspreid over Limburg hebben wij een aantal prachtige huizen. Zorgcentra met elk een eigen gezicht, sfeer en opzet. In de regio Leudal hebben wij mogelijkheden in de volgende zorgcentra: 

In de regio Roermond hebben wij mogelijkheden in de volgende zorgcentra: 

In de regio Gennep hebben wij mogelijkheden in het volgende zorgcentrum: 

In de regio Maasgouw hebben wij mogelijkheden in: 

Tot slot: ook in de regio Venlo hebben wij mogelijkheden bij ons zorgcentrum De Wachtpost.

Oproepovereenkomst Flexpool
Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze cliënten. Wij vinden het leuk als jij een of meerdere zorgcentra daarbij komt versterken. Graag gaan wij met je in gesprek over een oproepovereenkomst in een zelforganiserend team met behulp van duidelijke kaders en leiding dicht bij de teams.
 
Wij betalen eigenlijk best wel goed  
Als je de opleiding tot Verzorgende IG volgt krijg je bij ons een uurloon van 11,17 euro (leerjaar 2) of 11,46 euro (leerjaar 3). Volg je de opleiding tot Verpleegkundige niveau 4 of 5, dan krijg je een uurloon dat kan oplopen tot maximaal 12,06 euro. Het uurloon dat je krijgt is afhankelijk van je hoever je bent met je opleiding. 
 
Heb je je diploma al in the pocket? Ook dan kun je via de Flexpool blijven werken. Dit kan handig zijn als je maandelijks extra diensten wilt werken, maar ook tijdens je zoektocht naar een vaste baan.
 
Je salaris is in dat geval gebaseerd op de CAO VVT:
  • de functie van Helpende is ingeschaald in FWG 25. Dit betekent dat je bruto salaris met ingang van 1 oktober 2018 dan maximaal 2.397,39 euro per maand zal zijn bij een 36-urige werkweek. Per uur betekent dit een bedrag van maximaal 15,32 euro.
  • de functie van Verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35. Dit betekent dat je bruto salaris met ingang van 1 oktober 2018 dan maximaal 2.668,93 euro per maand zal zijn bij een 36-urige werkweek. Per uur betekent dit een bedrag van maximaal 17,05 euro.
  • de functie van Verpleegkundige is ingeschaald in FWG 45. Dit betekent dat je bruto salaris met ingang van 1 oktober 2018 dan maximaal 3.153,90 euro per maand zal zijn bij een 36-urige werkweek. Per uur betekent dit een bedrag van maximaal 20,15 euro.
 
Werken via de Flexpool heeft voordelen
Werken via de Flexpool heeft voordelen. Je doet veel ervaring op in korte tijd en op verschillende locaties. Afwisselender kan niet! Verder leer je jezelf en onze organisatie goed kennen en bouw je een gedegen basis voor toekomstige groei. Dit laatste betaalt zich dan ook direct terug als je besluit om na je diplomering bij Proteion in vaste dienst te treden. Alle ervaring die je hebt opgedaan tijdens het werken in de Flexpool zie je terug in de functionele inschaling.  
 
Verder heb je natuurlijk als medewerker van de Flexpool, net als alle andere interne medewerkers, voorrang bij vaste vacatures ten opzichte van externe kandidaten. De flexpool biedt dus niet alleen afwisseling en ontwikkelmogelijkheden, maar ook een prima manier om een vaste baan te vinden.
 
Tot slot profiteer je van alle voordelen waar ook jouw collega's gebruik van kunnen maken. Zo bouw je alvast aan een goed pensioen via PFZW, kun je korting krijgen op je een van onze drie zorgcollectiviteiten (CZ, IZZ en VGZ) of kun je met belastingvoordeel een iPad of laptop, een nieuwe fiets of vitaliteitsbevorderende sportactiviteiten uitoefenen. In het laatste geval maakt het niet uit of het gaat om atletiek, badminton, dansen, fitness, golfen, handbal, hockey, judo, korfbal, paardrijden, schaatsen en ijshockey, squash, tennis, voetbal, volleybal, yoga of zwemmen.
 
Ben jij de flexkracht die wij zoeken?
Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kun je binnen onze Flexpool werken in verschillende functies en op verschillende zorglocaties. Ben je dus flexibel, overzie je snel situaties en heb je een grote behoefte aan afwisseling? Dan kom je op de verschillende locaties goed tot je recht!
 
Meer informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de Flexpool? Dan kun je contact opnemen met Inge Berg, Coördinator Flexpool. Je kunt Inge bereiken via haar mobiel, 06-424 93 767 of stuur een mail ter attentie van Inge Berg via ingeberg@proteion.nl.