Proteion Thuiszorg
Wij zijn Proteion. Met aandacht en daadkracht bieden wij elke dag goede zorg en ondersteuning. Een totaalpakket van zorg en diensten, passend bij wat onze cliënt nodig heeft. Zo dragen we bij aan een goed en waardig leven, zo zelfstandig en zo thuis als mogelijk. Onze medewerkers maken Proteion bijzonder. We zijn trots op hun vakmanschap en betrokkenheid en we zorgen dat zíj kunnen uitblinken.
Wij zijn Proteion. Elke dag samen aan de slag om het gewone bijzonder te maken.

Voor de thuiszorg in de regio's Bergen-Gennep en Venray zoeken wij

(Indicerend) Verpleegkundigen

Ben jij de (indicerend) verpleegkundige die wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar collega's die het leuk vinden om als (indicerend) verpleegkundige uitdagingen aan te gaan en om te leren. Je hebt een gezonde dosis humor en weet de cliënten te enthousiasmeren. De cliënten zijn blij met jouw komst!

Je hebt een afgeronde opleiding tot verpleegkundige (niveau 4 of 5) en een actuele BIG-registratie. Daarnaast bezit je over de bevoegdheid om te indiceren, of ben je bereid om hier een cursus voor te volgen. Er zijn nog enkele cursusplaatsen beschikbaar in december!

Als verpleegkundige, ben je verantwoordelijk voor het opstellen van indicaties en herindicaties bij cliënten en je stelt, door middel van eigen observatie, een verpleegkundige diagnose op, koppelt daar een verpleegplan aan en bewaakt dit. Verder ben je verantwoordelijk voor en signaleer je tekortkomingen met betrekking tot zowel zorginhoudelijke als niet-zorginhoudelijke zaken. Samen met de cliënt en zijn of haar netwerk zoek je vervolgens naar de beste oplossing om de cliënt zolang mogelijk (zorg)onafhankelijk thuis te laten wonen. Hierbij ligt de focus op het versterken van de zelfredzaamheid van de cliënt, ontzorgen en kwaliteit van leven. Goede sociale vaardigheden om de contacten met cliënten, familie/mantelzorgers en medewerkers van het eigen team en van andere teams te onderhouden is dus belangrijk.

 

Hoe zien de arbeidsvoorwaarden er uit?

Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze cliënten. Wij zouden het leuk vinden als jij ons wijkteam daarbij komt versterken. Graag gaan wij met je in gesprek over een vast dienstverband in een zelforganiserend team met behulp van duidelijke kaders en leiding dicht bij de teams. Het aantal uren is in overleg. Daarnaast is er sprake van interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.  

Wij willen je ook graag een salarisindicatie geven:

• de functie van verpleegkundige niveau 4 (verpleegkundige in de wijk) is ingeschaald in FWG 45. Per 1 oktober 2018 betekent dit dat het bruto salaris maximaal 3.153,90 euro per maand zal zijn bij een 36-urige werkweek.

• de functie van verpleegkundige niveau 5 (wijkverpleegkundige) is ingeschaald in FWG 50. Per 1 oktober 2018 betekent dit dat het bruto salaris maximaal 3.582,26 euro per maand zal zijn bij een 36-urige werkweek.

Dit bedrag is exclusief onregelmatigheidstoeslagen, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

 

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature?

Dan kun je voor inhoudelijke vragen met betrekking tot deze vacature in regio Bergen/Gennep contact opnemen met Inge Pouwels, 1e wijkverpleegkundige Thuiszorg Gennep-Milsbeek/Ottersum, via 06-82756314 of ingepouwels@proteion.nl.

Wil je graag in regio Venray aan de slag? Dan kun je voor inhoudelijke vragen contact opnemen met Jordi Stammen, 1e wijkverpleegkundige Thuiszorg regio Venray, via 06-52669424 of jordistammen@proteion.nl

Voor vragen over de werving- en selectieprocedure kun je contact opnemen met onze Servicedesk HR, via 088-8501010 of servicedeskhr@proteion.nl.