Proteion
Wij zijn Proteion. Met aandacht en daadkracht bieden wij elke dag goede zorg en ondersteuning. Een totaalpakket van zorg en diensten, passend bij wat onze cliënt nodig heeft. Zo dragen we bij aan een goed en waardig leven, zo zelfstandig en zo thuis als mogelijk. Onze medewerkers maken Proteion bijzonder. We zijn trots op hun vakmanschap en betrokkenheid en we zorgen dat zíj kunnen uitblinken.
Wij zijn Proteion. Elke dag samen aan de slag om het gewone bijzonder te maken.

Voor het team HR zijn wij op zoek naar een

Opleidingsadviseur

De vraag naar zorg wordt groter en intensiever. Dat vraagt om een andere blik op ons werk. We stomen onze organisatie en onze mensen klaar voor de kansen en veranderingen die dat met zich meebrengt.

Om als organisatie die goede zorg te kunnen bieden, hebben we de juiste mensen nodig. Proteion is een lerende organisatie, die volop in beweging is en veel investeert in opleidingstrajecten. Jaarlijks leiden we meer dan 200 BBL leerlingen op en bieden we stageplekken aan zo’n 150 BOL studenten. Deze aantallen zien wij in de komende jaren alleen maar groeien.

Proteion heeft een sterke visie op leren en ontwikkelen en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de opleidingstrajecten die we aan onze medewerkers aanbieden.

Jouw rol

Je bent een stevige sparringpartner voor het lijnmanagement op het gebied van opleidingen. Je adviseert en ondersteunt het lijnmanagement, gevraagd en ongevraagd bij het optimaliseren, verbeteren en vernieuwen van opleidingstrajecten en/of het opzetten van nieuwe trajecten. Je ondersteunt en inspireert het lijnmanagement in het uitbouwen van een stimulerend leerklimaat. Je levert een bijdrage aan het te ontwikkelen opleidingsbeleid en ondersteunt bij het opstellen van de jaarlijkse opleidingsplannen. Je bent aan de andere kant sterk georiënteerd op de buitenwereld. Je weet hoe het werkt in de opleidingswereld en je bent ook in staat de wensen van Proteion op de agenda van een opleidingsinstituut te krijgen. Je vindt het een uitdaging om de opleidingen en het werkveld zo optimaal mogelijk te integreren. Je bent zowel voor de opleidingsinstituten als voor leidinggevenden het eerste aanspreekpunt als het gaat over de inhoud van opleidingstrajecten. Je maakt optimaal gebruik van subsidiemogelijkheden. Bij grote subsidieaanvragen, zoals sectorplan, vervul je de rol van projectleider.

Jouw profiel

Als opleidingsadviseur heb je afgeronde HBO of WO-opleiding bijvoorbeeld onderwijskunde en ervaring in een soortgelijke rol. Een achtergrond en/of kennis van de zorg is een pré.  Je bent een echte verbinder, een relatiemanager die op alle niveaus kan communiceren. Je weet tegenstellingen te overbruggen en beschikt over een grote dosis overtuigingskracht.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een uitdagende baan in het team HR. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor gemiddeld 20 uur per week voor de duur van een jaar. Wil jij fulltime werken? De mogelijkheid bestaat om deze functie te combineren met de vacature van Adviseur Leren & Ontwikkelen. Deze staat ook online op onze website.

De overige arbeidsvoorwaarden staan beschreven in de cao VVT. Je werkt vanuit ons Dienstencentrum in Horn.

We geven je graag een salarisindicatie: de functie van Opleidingsadviseur is ingeschaald in FWG 55 met een maximum van € 4021,18 euro per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. 

Meer informatie

Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Lonneke Peters. We zijn benieuwd naar je cv en motivatie en verwelkomen je graag in het team!