Proteion Combinatiefunctie Verpleegkundige
Ben jij die zorgpionier? Een enthousiaste ambassadeur ketenzorg die de zorg thuis en in het ziekenhuis combineert? Dan is dit voor jou de ideale baan! Jij levert namelijk een bijdrage aan het verder ontwikkelen van deze functie van de toekomst. Indirect lever jij een bijdrage aan een goede patiënten doorstroom waardoor patiënten tijdig het ziekenhuis verlaten en thuis de zorg krijgen afgestemd op hun behoefte. Je bent uiteraard een gediplomeerd en Big-geregistreerd verpleegkundige, minimaal niveau 4, met een flexibele instelling, met oog voor nieuwe ontwikkelingen waarbij het belang van de patiënt centraal staat.

Combinatiefunctie; iets voor jou?

Combinatiefunctie Verpleegkundige Ziekenhuiszorg en Thuiszorg

Over Laurentius

Het Laurentius Ziekenhuis is een ziekenhuis met een overzichtelijke schaal, een informele cultuur en korte lijnen tussen medewerkers onderling en tussen patiënt en zorgverlener. We hebben een breed zorgaanbod waarbij alle basiszorg voorhanden is en door samenwerking met andere zorgpartners kunnen we ook hoog complexe zorg bieden. Betrokkenheid bij de patiënt en klantgerichtheid zijn belangrijk voor ons. ‘Liefdevolle zorg met passie’ is onze visie en onze kernwaarden aandacht, optimisme, deskundigheid en respect zijn de basis van ons handelen.

Over Proteion

Wij zijn Proteion. Met aandacht en daadkracht bieden wij elke dag goede zorg en ondersteuning. Een totaalpakket van zorg en diensten, passend bij wat onze cliënt nodig heeft. Zo dragen we bij aan een goed en waardig leven, zo zelfstandig en zo thuis als mogelijk. Onze medewerkers maken Proteion bijzonder. We zijn trots op hun vakmanschap, betrokkenheid en motivatie: Elke dag samen aan de slag om het gewone bijzonder te maken.

Werken in het Laurentius Ziekenhuis

Binnen Laurentius heb je als verpleegkundige de mogelijkheid om binnen verschillende specialismes werkzaam te zijn. Het verrichten van verpleegtechnische en verzorgende handelingen en het coördineren van de zorg rondom de patiënt is natuurlijk de basis van deze functie. Daarnaast dien je handelend op te treden in acute situaties en moet er tijdig de hulp ingeroepen worden van de juiste behandelaar. Je bent werkzaam in een team, doet een brede ervaring op en houdt daarmee je techniek en vaardigheden op peil.

Werken in de thuiszorg

In de thuiszorg heb jij de regie. Je hebt een eigen route, komt bij mensen thuis en je bouwt een relatie op met de mensen waar jij voor zorgt. Met een luisterend oor, een deskundige blik en in goed overleg met alle betrokkenen, doe jij wat nodig is. Je schakelt daarbij zelf met andere disciplines, zoals huisarts, fysiotherapeut en andere specialisten. Samen met familie en mantelzorg zorg je ervoor dat de cliënt snel herstelt van een operatie, prettig kan revalideren of thuis kan genieten van een goede oude dag.

Wat bieden we jou?

Een afwisselende brede functie in ontwikkeling, waarbij je in staat wordt gesteld om een brede ervaring op te doen en indirect een bijdrage te leveren aan de ontwikkeleing van deze functie. Je treedt in dienst van 2 werkgevers. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen en CAO Thuiszorg.

Informatie en sollicitatie

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Paul Bremmers, manager Proteion, telefoon 06-52 66 93 72 of stuur een mail naar paulbremmers@proteion.nl. Wil je meer informatie over de procedure neem dan contact op met René Bertrams, HR Businesspartner, telefoon 06-52 66 93 68 of stuur een mail naar renebertrams@proteion.nl.

 

Tot uiterlijk 15 november 2018 kunt u reageren via het sollicitatieformulier.