Proteion Proteion Roermond
Heb jij talent voor de zorg en hart voor de mensen waarmee je werkt? En beschik je over een diploma Zorghulp, Verzorgende (IG) of Verpleegkundige? Kom dan eens praten over de mogelijkheden in de zorgcentra bij Proteion. Zoals de functies binnen zorgcentra RCG en Roncalli in de regio Roermond. Afhankelijk van de functie bieden wij je een tijdelijk of een vast dienstverband aan in een leuk team, bij een ambitieuze organisatie.

Roerdal bestaat uit een zevental dagbestedingen in Roermond waaronder Roncalli, RCG en in de wijk. Hier verzorgen wij groepsactiviteiten voor diverse doelgroepen. Ter ondersteuning van ons team zoeken wij een enthousiaste

Medewerker dagbesteding oproepbasis

Jouw rol

Ben je creatief en heb je affiniteit en/of ervaring met ouderen en een opleiding SPW gevolgd? Of misschien ben je nog bezig met de opleiding en zoek je een bijbaan? Dan komen we graag met jou in contact!

-       Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van activiteiten op het gebied van beweging en spel, muziek, handenarbeid etc.

-       Je weet cliënten te activeren en ondersteunt bij de dagbesteding, daarnaast betrek je ook de vrijwilligers bij de organisatie en uitvoering van de activiteiten

-       Je biedt gezelligheid en een luisterend oor en in je rol help je onze cliënten actief te blijven en van het leven te genieten. Je bezorgt ze een leuke dag!

 

Jouw profiel

-       Je hebt een relevante opleiding afgerond op MBO niveau (bij voorkeur SPW) of bent hier mee bezig

-       Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen

-       Je bent flexibel en kunt goed improviseren

-       Je bent creatief en hebt goede sociale vaardigheden (geduldig, hulpvaardig, respect)

-       Je hebt een gezonde dosis humor en weet cliënten te enthousiasmeren

-       Je hebt voldoende computerkennis

-       Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken

 

Arbeidsvoorwaarden

Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze cliënten. Wij vinden het leuk als jij Proteion komt versterken. Graag gaan wij met je in gesprek over een functie op oproepbasis in een collegiale, prettige werkomgeving met een open werksfeer.

 

Salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tanja Claessens, teamleider 06-46250582.