De Maartenshof Linne
Iets typisch Limburgs is het veldboeket, een boeket dat bestaat uit allemaal verschillende bloemen die eenmaal samengevoegd een prachtig geheel vormen. Dat geldt voor onze bewoners ook, eenvoudig, kleurrijk, verschillend op hun eigen manier en allemaal samen o zo mooi. In ‘De Maartenshof’ gaan we terug naar de basis, zorg op maat voor elke unieke bewoner.

Wij zoeken collega's voor de functies

Helpenden en Verzorgenden (IG)

Maart 2019 opent zorghuis De Maartenshof in Linne haar deuren voor 28 bewoners. Tot op heden kon men voor 24-uurs zorg niet blijven wonen in Linne, daar komt nu verandering in. Onze bewoners kunnen vertrouwd in hun ‘Linner’ omgeving blijven wonen als ze intensieve zorg nodig hebben.

Lekker blijven kletsen op het Linner ‘schwetsbenkske’ in een veilige vertrouwde omgeving. Samen met de familie gaan we voor elke bewoner individuele zorg bieden, zij kennen onze bewoners immers het best. Zoals onze naam al zegt, ‘Sint Martinus’ kwam op voor de kwetsbaren in de samenleving, dat gaan wij net zo doen!

Heb jij een passie voor zorg, ben je gedreven en vind je individueel welzijn belangrijk? Wil jij mensen helpen om ‘waardig oud te worden in hun eigen Linner omgeving’? Aarzel dan niet langer en solliciteer naar een van de volgende functies:

• Helpende

• Verzorgende (IG)

Wat bieden wij?

Als je bij ons komt werken kom je terecht in een huis waar je samen met ons, Suzan van Daal en Peter Aarts met passie en persoonlijke aandacht voor onze bewoners te werk gaat. Je wordt in staat gesteld om actief mee te denken over de structuur, deel te nemen aan de ‘’keek op de week’’, je talent te gebruiken en dit verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden zoals de CAO VVT, de pensioenregeling van PFZW (PensioenFonds Zorg en Welzijn) en kun je gebruik maken van de collectieve ziektekostenverzekering van IZZ.

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan door je cv en je korte motivatiebrief te sturen naar info@zorghuislinne.nl Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je vragen vooraf neem dan even contact op met Suzan van Daal, 06-81616649

 

Selecteer een afdeling om op te solliciteren:
De Maartenshof Linne
Afdrukken Tip een vriend(in)