Proteion Thuiszorg (regio Gennep/Bergen)
Heb jij talent voor de zorg en hart voor de mensen waarmee je werkt? En beschik je over een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige? Kom dan eens praten over de mogelijkheden in de thuiszorg bij Proteion. Zoals de functies in de regio Gennep/Bergen. We bieden je een vast dienstverband in een leuk team, bij een ambitieuze organisatie.

Voor de thuiszorg in de regio Gennep/Bergen zoeken wij

Verzorgenden IG en Verpleegkundigen niveau 4 en 5

Ben jij de verzorgende IG die wij zoeken?

Om goed invulling te kunnen geven aan deze functie zoeken wij collega's met een afgeronde opleiding verzorgende IG. Een vrijwillige BIG-registratie is een pre. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en hebt de beschikking over een eigen auto. Je verricht je verzorgende, verpleegtechnische en begeleidende taken bij cliënten in de thuissituatie, waarbij de mate van complexiteit verschilt. Daarnaast kun je als verzorgende IG een specifiek aandachtsveld hebben, zoals incontinentie, Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL), fysieke belasting en uitvoerende organisatorische taken die behoren bij het eerste verantwoordelijke zijn (EVV). Verder beschik je over goede sociale vaardigheden bij contacten met cliënten, hun familie/mantelzorgers en collega's binnen het eigen team en andere teams waarbij eisen worden gesteld aan tact, inleveringsvermogen, hulpvaardigheid en het stimuleren en motiveren van cliënten. Tot slot vind je het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren. Je hebt een gezonde dosis humor en weet de cliënten te enthousiasmeren. Ze zijn blij met jouw komst!

Ben jij de verpleegkundige die wij zoeken?

Om als verpleegkundige goed invulling te geven aan de deze functie zoeken wij collega's met een afgeronde opleiding verpleegkundige (niveau 4 of niveau 5) en een actuele BIG-registratie. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van indicaties en herindicaties bij cliënten en je stelt, door middel van eigen observatie, een verpleegkundige diagnose op, koppelt daar een verpleegplan aan en bewaakt dit. Verder ben je verantwoordelijk voor en signaleer je tekortkomingen met betrekking tot zowel zorginhoudelijke als niet-zorginhoudelijke zaken. Samen met de cliënt en zijn of haar netwerk zoek je vervolgens naar de beste oplossing om de cliënt zolang mogelijk (zorg)onafhankelijk thuis te laten wonen. Hierbij ligt de focus op het versterken van de zelfredzaamheid van de cliënt, ontzorgen en kwaliteit van leven. Goede sociale vaardigheden om de contacten met cliënten, familie/mantelzorgers en medewerkers van het eigen team en van andere teams te onderhouden is dus belangrijk. Als niveau 5 verpleegkundige ben je naast zorgverlener ook coördinator, ontwerper en coach. Tot slot vind je het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren. Je hebt een gezonde dosis humor en weet de cliënten te enthousiasmeren. Ze zijn blij met jouw komst!

Arbeidsvoorwaarden

Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze cliënten. Wij zouden het leuk vinden als jij ons wijkteam daarbij komt versterken. Graag gaan wij met je in gesprek over een vast dienstverband voor gemiddeld 24-32 uur per week in een zelforganiserend team met behulp van duidelijke kaders en leiding dicht bij de teams. Het werken van minder uren is natuurlijk bespreekbaar.

Wij willen je ook graag een salarisindicatie geven:

•de functie van verzorgende IG is ingeschaald in FWG 40. Per 1 oktober betekent dit dat het bruto salaris dan maximaal 2.870,58 euro per maand zal zijn bij een 36-urige werkweek.

•de functie van verpleegkundige niveau 4 is ingeschaald in FWG 45. Per 1 oktober 2018 betekent dit dat het bruto salaris dan maximaal 3.153,90 euro per maand zal zijn bij een 36-urige werkweek.

•de functie van verpleegkundige niveau 5 is ingeschaald in FWG 50. Per 1 oktober 2018 betekent dit dat het bruto salaris dan maximaal 3.582.26 euro per maand zal zijn bij een 36-urige werkweek.

Voor alle functies is dit exclusief onregelmatigheidstoeslagen, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Interesse in een oproepcontract?

Lijkt het je leuk om als oproepkracht aan de slag te gaan binnen een van onze wijkteams? Ook dan nodigen wij je van harte uit om via het sollicitatieformulier je belangstelling kenbaar te maken.

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie van verzorgende IG of verpleegkundige?

Dan kun je voor inhoudelijke vragen met betrekking tot deze vacature contact opnemen met Inge Pouwels, eerste wijkverpleegkundige, via 06-82756314.