Proteion Servicecentrum
Wij zijn Proteion, een middelgrote zorgorganisatie in Noord- en Midden-Limburg en oostelijk Noord-Brabant. Bij Proteion werken 3.500 collega’s in talloze zorgfuncties en ondersteunende diensten. Werken bij Proteion is werken in een inspirerende organisatie met volop ontwikkelingsmogelijkheden, met leuk werk en fijne collega’s. Wij vinden het heel belangrijk om te investeren in onze medewerkers. Zo kunnen we de beste zorg bieden en de beste professionals in huis halen én houden.

Binnen het team HR zijn wij op zoek naar een

Adviseur Leren en Ontwikkelen

Adviseur Leren & Ontwikkelen

De vraag naar zorg wordt groter en intensiever. Dat vraagt om een andere blik op ons werk. We stomen onze organisatie en onze mensen klaar voor de kansen en veranderingen die dat met zich meebrengt.

Om als organisatie die goede zorg te kunnen bieden, hebben we de juiste mensen nodig.  Proteion is een lerende organisatie, die volop in beweging is en veel investeert in  de ontwikkeling van de medewerkers.  

Wij geloven dat leren vooral plaatsvindt in het werk en de leertrajecten zijn daarin ondersteunend. De medewerker staat aan het stuur van zijn eigen ontwikkeling, waarbij leren veel verder gaat dan opleiden en trainen. Je doet het bewust samen en overal. Resultaat in het werk is doel van je leren.

Jouw rol

Je bent een stevige sparringpartner op het gebied van leren en ontwikkelen in brede zin. Je analyseert en inventariseert leervragen en creëert  passende oplossingen. Je ontwerpt en ontwikkelt producten zoals nieuwe leertrajecten, inrichting van leersituaties, didactische werkvormen, materialen en toetsen. Je maakt maximaal gebruik van het leermanagementsysteem en weet de techniek ook slim in te zetten. Daar waar bestaand materiaal op de markt beschikbaar is, maak je er gebruik van. Naast het ontwerpen en ontwikkelen, draag je zorg voor de borging en actualisatie van bestaande trajecten. Tevens onderhoud je relaties met externe docenten, coaches en trainers en draag je zorg voor de samenstelling en het beheer van een kwalitatieve docent-/coachpool

Jouw profiel

Als adviseur leren en ontwikkelen heb je minimaal een relevante afgeronde HBO opleiding bijvoorbeeld opleidingskunde. Je hebt ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van leertrajecten. Je hebt affiniteit met ICT, waardoor je ook de combinatie kan maken tussen ICT en leren. Een achtergrond en/of kennis van de zorg is een pré. Je bent daarnaast sparringpartner op verschillende niveaus, creatief en je bent analytisch en conceptueel sterk. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een uitdagende baan in het HR-team. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor gemiddeld 24 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie het dienstverband te verlengen. Wil jij fulltime werken? De mogelijkheid bestaat om deze functie te combineren met de functie van Opleidingsadviseur. Deze vacature vind je ook op onze website.

De overige arbeidsvoorwaarden staan beschreven in de cao VVT. Je werkt vanuit ons Dienstencentrum in Horn

We geven je graag een salarisindicatie: de functie van Adviseur Leren en Ontwikkelen is ingeschaald in FWG 55 met een maximum van € 4012,18 euro per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. 

Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Lonneke Peters. We zijn benieuwd naar je cv en motivatie en verwelkomen je graag in het team!